01. Kennismaking

Wie is RDA

RDA is de specialist in toegangstechniek. Van eenmalige oplossing tot reeks exclusieve aandrijvingspakketten voor een klant. RDA is bevlogen in het verleggen van technische grenzen. 

image image
image image
02. Kernwaarden

De oplossing dichtbij

Het gaat niet alleen om wat je doet en hoe. Juist de vraag waarom je iets doet is belangrijk. Ons merk in een notendop: met een bewuste werkwijze, een bevlogen instelling en door benaderbaar te zijn, is de oplossing dichtbij.

 • Bewust

  RDA is bewust. Bewust in de aanpak van een probleem, bewust van de kwestie waar de klant mee zit en bewust van de kwaliteit die ze opleveren. Voor veilige en kwalitatieve systemen worden alle stappen bewust doorlopen. Technische ideeën worden nauwkeurig uitgewerkt, iedere medewerker pakt de volle verantwoordelijkheid voor taken die uitgevoerd moeten worden en klanten krijgen echte aandacht wanneer zij bij RDA aankloppen.

   

 • Bevlogen

  Het team van RDA is bevlogen in wat ze doen. Er heerst een algemeen gevoel van ‘de beste willen zijn’. Met een berg energie worden uitdagingen opgepakt, ook al lijkt de oplossing mijlenverweg of zelfs onmogelijk. Door het enthousiasme en de sterke wil vormen zich nieuwe ideeën buiten de gebaande paden die niet alleen de klant verder helpt, maar ook intern zorgt voor een boost en het verder brengen van de organisatie. 

   

 • Benaderbaar

  De open houding van RDA zorgt ervoor dat medewerkers makkelijk bij elkaar binnenstappen en klanten zich niet geremd voelen om even binnen te vallen. De typische RDA medewerker is behulpzaam naar collega’s, klanten en partners en mag dat ook terugverwachten. De grote bereidheid om te hulp te schieten en enkel het allerbeste eruit te halen, zorgt ervoor dat de drempel om contact op te nemen laag is.

   

 • De oplossing dichtbij

  RDA gelooft dat in alles wat we doen, de oplossing dichtbij is. Het is het hogere doel van RDA, waar de dag mee start en eindigt. RDA weet als geen ander hoe innovatieve oplossingen te bedenken voor een uniek probleem rondom toegangstechniek. Daarbij is eerlijkheid en loyaliteit uiterst van belang. Het houdt elkaar allemaal in stand. Een open sfeer zorgt ervoor dat eerlijkheid de boventoon voert, waardoor collega en klant weet waarop te kunnen bouwen. Daardoor ligt de loyaliteit hoog en kán er ook telkens vol overgave gezocht worden naar de oplossing.


   

image
03. Merkbelofte

RDA opent deuren

Ons hoger doel ‘de oplossing dichtbij’ hebben we vertaald naar een unieke, krachtige en eenvoudige merkbelofte. RDA ‘opent deuren’. Naast dat onze aandrijvingen letterlijk deuren openen, verwijst deze belofte naar ons streven om nieuwe deuren met mogelijkheden te openen voor onze klanten.

image image
image
04. Vragen

Neem vrijblijvend contact op

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan ons merk. Naast de nieuwe stijl komt er een gloednieuwe webshop, waarbij we het onze klanten nog makkelijker willen maken. Wil je meer weten over de rebranding, of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Corné Ribbers

Directeur

Hans de Bont

Operationeel manager

Anuszka van Berkum

Bedrijfsvoering office